ГДЕ ОДСЕСТИ

Ово је листа изабраних хотела, који нуде смештај за све учеснике по специјалним ценама.
За резервацију Вашег смештаја, молимо Вас пошаљите свој захтев на e-mail адресу вашег изабраног хотела.

Metropol Palace Hotel

Metropol Palace, Luxury Collection Hotel jedan je od istaknutih arhitektonskih spomenika koji se nalaze u samom srcu Beograda, mešavina je elegancije i modernih detalja. Oduvek je bio moderan zaštitni znak grada što je i razlog posete poznatih holivudskih zvezda koji su u njemu odsedale.
Metropol Palace je deo Starwood Hotels & Resorts i kao odraz čistog luksuza nudi mnoge mogućnosti za vaše posebne događaje bilo da su spektakularna ili mala, intimna okupljanja. Naš stručni tim će se pobrinuti da vašu viziju pretoči u delo, i učini ga nezaboravnim.
Pozivamo vas da posetite Metropol Palace, Luxury Collection Hotel i doživite jedinstvenu atmosferu Beograda.

Адреса: Булевар Краља Александра 69
Телефон: +381 11 33 33 100
Web: www.metropolpalace.com
E-mail: reservations@metropolpalace.com

Зира Хотел

„Зира Хотел Београд“ отворен је у мају 2008. У срцу старог Београда. По концепцији спада у ред пословних хотела. Својим гостима нуди 127 Супериор и Делукс соба , врхунског дизајна и квалитета.
Гостима и посетиоцима су на располагању интернационални ресторан са терасом, четири савремено опремљене конференцијске сале, бесплатно коришћенје потпуно опремљеног фитнес центра и сауне, затворени паркинг у подземној гаражи на 4 нивоа, бесплатан приступ интернету у целом хотелу и бесплатни међународни телефонски позиви ка фиксним мрежама.
Услуге: тржни центар, сауна, фитнес, бесплатан интернет, бесплатни међународни позиви ка фиксним мрежама, ресторан, летња тераса.

Адреса: Рузвелтова 35
Телефон: +381 11 33 14 800
Моб: +381 65 845 4092
Web: www.zirahotels.com
E-mail: info@zirahotels.com

Best Western Hotel Šumadija

Best Western Hotel Šumadija налази се на Шумадијском тргу, преко пута општине Чукарица, општине са 200.000 становника, на 1,5 km од Београдског Сајма, 5 km од центра града, на 2 km новим мостом преко Аде од Новог Београда, на ободу Аде циганлије, највећег купалишта у Београду, као у 500m од Кошутњака, највећег београдског парка.
Хотел располаже са 104 собе, 5 конференцијских сала, рестораном, простором за Wellness i fitnes, укупне површине 4.300m2 и земњишта 3009m2.
Данас својом понудом заузима и заслужено место у овом ланцу са преко 4000 хотела што је и потврђено сертификатима: награда за квалитет Best West Central Europe 2009. 2010. 2011. 2012. 2013. , награда за подршку бренду 2012, на првом месту по броју бодова за квалитет за 2012. Највећи резултат у квалитету у 2014. и медаљу првих 5 у 2015. у региону Централне Европе.

Адреса: Шумадијски трг 8
Телефон: +381 11 30 54 200
Web: www.hotelsumadija.com
E-mail: office@hotelsumadija.com

Belgrade Art Hotel

Хотел  се налази се у самом центру Београда, у Кнез Михаиловој улици, главној пешачкој зони града. Има ту привилегију да буде једини хотел у главној улици српске престонице, а  врата хотела се налазе само десетак метара од обележја у средини Кнез Михаилове улице које означава географски положај Београда на светским мапама.Боравак у Belgrade Art хотелу  омогућиће вам да пешице истражите најатрактивније делове града, а одсуство возила у улици гарантује вам миран сан. У хотелу су изложена  дела младих уметника из Србије – слике и скулптуре које можете купити и понети као успомену, као и резултати рада дизајнерске куће Берни из Фиренце, која је осмислила сваки детаљ Belgrade Art Hotel.

Адреса: Кнез Михаилова 27
Телефон: +381 11 331 20 00
Web: www.belgradearthotel.com
E-mail: info@belgradearthotel.com

Life DESIGN

Смештен у самом срцу старог Београда, на неколико корака од Кнез Михајлове улице, у улици Балканској 18, Life Design хотел је све оно што представља Београд данас: отворен, пријатан, са аутентичним печатом и јединственим дизајном. Својим модерним здањем савршено надопуњује околни амбијент. Локација хотела свим гостима омогућава брз приступ новом пословном делу града на Новом Београду као и најзначајнијим државним установама. Боравак у Life Design хотелу подједнако олакшава кретање до најзначајнијих културно-историјских споменика и познатих места за излазак и провод. Life Design хотел поседује јединствени  Five Elements Spa&Beauty центар, као и гаражу бесплатну за госте хотела. Сви гости могу да уживају у бесплатном коришћењу интернета.

Адреса: Балканска 18
Телефон: +381 11 3534 300, +381 62 80 41 896
Web: www.lifedesignhotel.rs
E-mail: marketing@lifedesignhotel.rs

Хотел Crystal

Хотел Crystal је смештен у центру Београда, у ексклузивном стамбеном делу града недалеко од Храма Светог Саве. Располаже луксузно уређеним смештајним јединицама са бесплатним бежичним интернетом. Дан можете започети богатим доручком на бази шведског стола, који укључује велики избор свежег воћа и поврћа, као и другу здраву храну. Поред разноврсних јела медитеранске и француске кухиње, у ресторану се служе и изврсна вина. У хотелу се могу изнајмити лаптопови и таблети. Из већине соба хотела Crystal пружа се јединствен поглед на Врачар и на Храм Светог Саве, један од највећих православних храмова у свету. Дестинација Врачар је одличан избор за путнике које занимају Музеји, Разгледање и Ноћни живот.

Адреса: Интернационалних Бригада 9
Телефон: +381 11 715 10 00
Web: www.crystalhotel.rs
E-mail: info@crystalhotel.rs

Хотел Праг

Смештен у срцу Београда, хотел Праг нуди климатизоване собе са бесплатним бежичним интернетом и пословни центар са 3 конференцијске сале. Налази се на 1 км од Калемегданске тврђаве, са које се пружа панорамски поглед на Београд и на реке Саву и Дунав. Зграда хотела је због карактеристичне архитектуре регистрована као културни споменик. Све собе садрже сеф и flat-screen ТВ са кабловским и сателитским каналима. Железничка станица у Београду налази се на само 550 метара од хотела. Аеродром Београд је удаљен 15 км. Хотелска гаража се може користити уз доплату. Дестинација Стари Град је одличан избор за путнике које занимају Историјски локалитети, Шопинг и Храна.

Адреса: Краљице Наталије 27
Телефон: + 381 11 321 44 44
Web: www.hotelprag.rs
E-mail: front.office@hotelprag.rs